skip to Main Content

Zorg Levenstestament

Het Zorg Levenstestament

Wie zorgt er voor u, uw kind met een beperking, uw dierbaren waar u mantelzorger voor bent, uw huisdieren etc. als u dat door ziekte of een ongeluk zelf niet meer kunt of wilt? En welke beslissingen moet diegene dan namens u nemen? Dit legt u vast in het Zorg Levenstestament.

 

In een traditioneel Levenstestament doet u dat op twee terreinen: beslissingen over 1) uw gezondheid en 2) uw geldzaken. NeBeK heeft om deze reden een tweetal varianten in het leven geroepen.

  • Het Financieel Levenstestament van NeBeK. Dit document helpt u stap voor stap met het bepalen van al uw financiële wensen. Dit document is gratis beschikbaar voor leden van NeBeK’s Gemoedsrustplan.
  • Het Zorg Levenstestament. NeBeK heeft hiervoor aansluiting gezocht met een gespecialiseerd kantoor welke zich specifiek richt op de zorg-vraag. Wij verwijzen u graag door. Hiervoor verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Interesse voor een Zorg Levenstestament?

Neem contact op met ons en laat u informeren

Uw Levenstestament door de combinatie van Financiën en Zorg

NeBeK staat voor kwaliteit en dat is de reden om de focus te leggen op hetgeen waar NeBeK goed in is: het regelen van de financiën op het moment dat u dat niet meer kan of niet meer wil.

Reden voor NeBeK om het traditioneel Levenstestament op te splitsen naar een Zorg-Levenstestament en een Financieel-Levenstestament.

Sluit u aan bij het Gemoedsrustplan van NeBeK en regel vervolgens gratis uw Financieel-Levenstestament

Back To Top