skip to Main Content

Bewindvoering

Voor doorverwijzers

Als professional bent u dagelijks met uw cliënt bezig. Omdat dit een intensief en persoonlijk contact is hoort en ziet u veel. U bent dan ook een van de eerste belangenvertegenwoordigers die signaleert dat er behoefte is aan verdere ondersteuning van uw cliënt. Indien deze behoefte zich toespitst op hulp op het gebied van de persoonlijke financiën en administratie (bewindvoering) kunt u de hulp inroepen van een professioneel bewindvoerder. Onderstaand vindt u per specifieke beroepsgroep verdere informatie. Bewindvoering door een professioneel bewindvoerder moet door de Rechtbank toegewezen worden. De professioneel bewindvoerder dient dan ook verantwoording af te leggen aan de cliënt of betrokkenen alsmede aan de Rechtbank.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met ons en laat u informeren

Waarom
NeBeK Bewindvoering

Bewindvoerder

De door de Rechtbank benoemde bewindvoerder neemt de taken voor bewindvoering waar. Nebek bv is een professioneel erkend bewindvoerderskantoor. De bewindvoerder zorgt voor de eerste lijns communicatie met de onder bewind gestelden alsmede met de direct betrokkenen.

De taak van een bewindvoerder moet niet licht opgenomen worden. Naast de financiële zorg is de bewindvoerder veelal op bredere vlakken het aanspreekpunt voor de onder bewind gestelde of de directe betrokkenen.

Back To Top