skip to Main Content

Professionele bewindvoering

Voor bewindvoerders

Bent u werkzaam als bewindvoerder of heeft u plannen om bewindvoerder te worden? Onderstaand bespreken wij wat NeBeK voor u kan betekenen.
Uw keuze om professioneel bewindvoerder te worden komt waarschijnlijk voort uit uw wens om mensen te helpen die in een kwetsbare situatie zitten. Door voor deze mensen de volledige zorg voor de financiën uit handen te nemen en de volledige financiële verantwoordelijkheid over te nemen, krijgen deze mensen rust en ruimte voor andere zaken. In de praktijk zien wij echter dat professionele bewindvoering heel veel tijd kost aan administratieve zaken, terwijl u zich wellicht liever bezighoudt met het samen met uw cliënt analyseren van de situatie en het ook daadwerkelijk oplossen van die situatie.

NeBeK kan u in dergelijke situaties van dienst zijn door de administratieve afwikkeling (zeg maar de achterkant van het totale proces van professionele bewindvoering) voor u te verzorgen. U bent en blijft verantwoordelijk voor uw cliënt, NeBeK is verantwoordelijk voor een juiste en tijdige uitvoering van de betaalstromen en financiële verslaglegging.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met ons en laat u informeren

Waarom
NeBeK Bewindvoering

De voordelen van NeBeK bewindvoering
NeBeK staat voor kwaliteit. Wij zijn door de Rechtbank aangesteld als professioneel bewindvoerder. Als je voor NeBeK kiest garanderen wij:

  • Transparantie staat voorop;
  • Gegarandeerd uitzicht in het verloop van uw financiën;
  • Landelijke dekking;
  • Korte en duidelijke communicatielijnen;
  • Duidelijke tarieven.
Back To Top