skip to Main Content

Bewindvoerder

Voor familie

Dementie is een ziekte van de hersenen. Het verstandelijke vermogen gaat geleidelijk achteruit. Iemand met dementie kan na verloop van tijd niet meer goed voor zichzelf opkomen en voor zichzelf zorgen. Iemand met dementie is niet meer in staat om de financiën op orde te houden. Soms kan de familie een helpende hand bieden, maar vaak ook niet. Bewindvoering via NeBeK betekent financiële rust. Wilt u ook dat de financiën van uw ouder(s) goed worden geregeld? Neem vrijblijvend contact met ons op.

NeBeK zorgt voor rust binnen de familiaire relaties. Het kan voorkomen dat met name de financiële zorg een zeer delicate aangelegenheid is en dat het gewenst is om een professionele bewindvoerder in te schakelen.

Het is de taak van de bewindvoerder om zorg te dragen voor de financiën van de cliënten die onder bewind staan. NeBeK garandeert een zorgvuldige omgang met uw financiën en NeBeK verstrekt als bewindvoerder periodiek overzichten van verrichtte transacties waardoor het inzicht en overzicht volledig open is. Vertrouwen is essentieel, maar vertrouwen moet wel bewezen worden door open inzage in de dossiers. Dat is waar NeBeK voor staat. NeBeK is door de Rechtbank aangesteld als professioneel bewindvoerder en wordt mede hierdoor gecontroleerd..

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met ons en laat u informeren

Waarom
NeBeK Bewindvoering

De voordelen van NeBeK bewindvoering
NeBeK staat voor kwaliteit. Wij zijn door de Rechtbank aangesteld als professioneel bewindvoerder. Als je voor NeBeK kiest garanderen wij:

  • Transparantie staat voorop;
  • Gegarandeerd uitzicht in het verloop van uw financiën;
  • Landelijke dekking;
  • Korte en duidelijke communicatielijnen;
  • Duidelijke tarieven.
Back To Top