skip to Main Content

Andere bewindvoerder aanvragen

Overname dossiers

Het kan zijn dat u op zoek bent, om uw moverende redenen, naar een andere bewindvoerder. Het aanvragen van een andere bewindvoerder kan in overleg met ons geschieden. NeBeK is een door de Rechtbank aangewezen professioneel bewindvoerderskantoor.

NeBeK heeft de ambitie om te groeien. Groei in kwaliteit. Dit teneinde de specifieke expertise van professioneel bewindvoering verder te optimaliseren en het vak van bewindvoering binnen Nederland verder te reguleren. Wij als NeBeK willen daar een vooraanstaande rol in vervullen. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar mogelijkheden om ons kantoor te laten groeien.

Wenst u individuele dossiers of een gehele portefeuille over te dragen? Bent u op zoek naar een andere bewindvoerder of wilt u een andere bewindvoerder aanvragen of wilt u überhaupt een professioneel bewindvoerder aanvragen?

Of wilt u als professioneel bewindvoerder graag de back-office uitbesteden om meer bezig te zijn met de begeleiding van de cliënten op persoonlijk vlak? Ook hierin kan NeBeK iets voor u betekenen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met ons en laat u informeren

Waarom
NeBeK Bewindvoering

Samen kunnen we de dienstverlening van bewindvoering richting cliënten verder optimaliseren en naar een hoger kwaliteitsniveau brengen. Professionele bewindvoering en een andere bewindvoerder aanvragen is een serieuze delicate zaak en wij gaan hier als professional zeer zorgvuldig mee om. Samenwerken vraagt tevens om een zorgvuldige aanpak richting cliënten.

Back To Top