skip to Main Content

Huisarts

Huisarts

Als huisarts heeft u een vertrouwensrelatie met uw patiënten. U hoort en ziet veel van het welen wee van de patiënt en de directe familiale kring. U bent dan ook een van de eersten die merkt dat er problemen op financieel/administratief vlak ontstaan als gevolg van lichamelijke of geestelijke ongemakken bij uw patiënt. Ook het omgekeerde kan het geval zijn; een patiëntkrijgt lichamelijke of geestelijke klachten als gevolg van schulden of andere financiële
problemen. Om uw patiënt zich volledig te kunnen laten concentreren op deze lichamelijke of geestelijke ongemakken kan het ontzorgen op financieel/administratief vlak voor uw patiënt een gedeeltelijke oplossing bieden. Daarvoor kunt u doorverwijzen naar een professioneel bewindvoerder. NeBeK is door de Rechtbank aangesteld als professioneel bewindvoerder. NeBeK dient ook verantwoording af te leggen aan de Rechtbank voor haar verrichte werkzaamheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met ons en laat u informeren

Waarom
NeBeK Bewindvoering

De voordelen van NeBeK bewindvoering
NeBeK staat voor kwaliteit. Wij zijn door de Rechtbank aangesteld als professioneel bewindvoerder. Als je voor NeBeK kiest garanderen wij:

  • Transparantie staat voorop;
  • Gegarandeerd uitzicht in het verloop van uw financiën;
  • Landelijke dekking;
  • Korte en duidelijke communicatielijnen;
  • Duidelijke tarieven.
Back To Top