skip to Main Content

Bewindvoerder worden

Freelancers

De financiële wereld is in beweging. Banken worden kleiner en nemen massaal afscheid van medewerkers. Aan de andere kant zien wij een trend van individuele personen die steeds meer behoefte hebben aan ondersteuning op financieel gebied, die soms zelf niet meer in staat zijn hun financiële zaken te regelen en dit willen/moeten uitbesteden aan een bewindvoerder. Hiervoor moet iemand eerst bewindvoerder worden. NeBeK denkt dat o.a. deze oud bankmedewerkers een perfecte rol kunnen vervullen in het helpen van deze mensen met noodzakelijke financiële administratieve ondersteuning. De overgang van de financiële dienstverlening naar professionele bewindvoering is een logische stap. Daarnaast is het grote voordeel dat bewindvoerder worden niet per definitie full-time hoeft te geschieden.

Het indelen van de eigen werkuren is een grote pré. Uiteraard kan een ieder met de juiste opleiding en motivatie/houding professioneel bewindvoerder worden. Dus de achtergrond hoeft niet per definitie vanuit het bankwezen te komen. Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde medewerkers die op freelance basis (als ZZP’er) (ondersteunend) bewindvoerder willen worden. Dit kan zowel op fulltime als op parttime basis. Bewindvoerder worden namens NeBeK kan als aan de volgende minimale eisen wordt voldaan:

  • Een HBO diploma of werkzaam op een vergelijkbaar denk- en werkniveau.
  • De basiscursus beschermingsbewind met goed gevolg afgelegd.
  • Een VOG-NP (of indien van toepassing een VOG-RP).

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met ons en laat u informeren

Waarom
NeBeK Bewindvoering

De voordelen van NeBeK bewindvoering
NeBeK staat voor kwaliteit. Wij zijn door de Rechtbank aangesteld als professioneel bewindvoerder. Als je voor NeBeK kiest garanderen wij:

  • Transparantie staat voorop;
  • Gegarandeerd uitzicht in het verloop van uw financiën;
  • Landelijke dekking;
  • Korte en duidelijke communicatielijnen;
  • Duidelijke tarieven.
Back To Top